Procesní přístup k řízení projektu UNIV - Krajčík, Vladimír
Procesné prístupy a procesy projektového riadenia projektov informačných systémov. Kategórie procesov v projektovom riadení projektov IS. Procesná štruktúra riadenia projektov IS s použitím metodiky PRIS. Popis vlastnej štruktúry riadenia projektov. Vymedzenie projektu informačného systému UNIV ako integrálnej súčasti projektového riadenia UNIV.