Možnosti použitia DEA vo viackriteriálnom rozhodovaní s intervalovo zadanými váhami kritérií - Fandel, Peter
Návrh metódy pre viackriteriálne vyhodnocovanie variantov založenej na aplikácii analýzy dátových obalov. Na riešenie problému viackriteriálneho vyhodnocovania variantov s intervalovo zadanými váhami kritérií je použitý variant metódy DEA známy ako "assurance region method" s absolútnymi a relatívnymi intervalmi váh.