Od fondov k profilovým fondom - Škriniar, Pavel, 1979-
Tvorba investičných balíkov. Forma zabránenia neželanej zmeny v rozložení portfólia podielnika a prispôsobenie sa aktuálnej situácii na trhoch. Profilové fondy ako posledný stupeň vývoja produktov pre masových klientov. Investovanie do namixovaných balíkov. Výhody a nevýhody profilových fondov.