Zostavenie prehľadu peňažných tokov na konkrétnom príklade (Cash Flow Statement) - Sklenka, Miloš
Zostavenie prehľadu peňažných tokov na príklade spoločnosti Autodoprava, s. r. o.. Zostavenie prehľadu peňažných tokov čistou priamou metódou, modifikovanou priamou metódou, nepriamou metódou. Výpočet jednotlivých položiek v prehľade peňažných tokov.