Efektivní feedback - Beranová, Mira
360 stupňová spätná väzba ako spôsob hodnotenia pracovníkov. V ktorých prípadoch využiť kruhovú spätnú väzbu. Päť základných podmienok efektívnej spätnej väzby. Dotazníkový výskum doplnený osobným rozhovorom s hodnoteným pracovníkom. S.A.R.A. efekt.