Marketing na internete - Mečiar, Martin
Využitie internetu v oblasti podnikania. Zákazník elektronického obchodu. Virálny marketing. Marketing dialógu. Marketing súhlasu. E-mail marketing. Prieskum na tému: technologická zdatnosť respondentov. Technologickí aktivisti. Technologickí pasivisti.