Živnostníci mimo zákona - Krčmáriková, Lea
Novela Zákonníka práce a hodnotenie vplyvu opatrení Zákonníka práce. Názory na navrhnutú novelu. Zákaz obchodných zmlúv medzi firmami a pracovníkmi je kontraproduktívny. Živnostníci mimo zákona.