Komparativní studie hodnocení kvality dle norem ISO a metodiky komplexního hodnocení kvality - Nenadál, Jaroslav
Charakteristika a účel noriem ISO r.9000. Porovnanie používaných definícií a pojmov. Prístupy a pojmy vzťahujúce sa k vnútornému, vlastnému a vonkajšiemu hodnoteniu. Porovnanie prístupu k vnútornému hodnoteniu kvality. Analýza procesu zaistenia kvality.