K demokracii i komunikačnou cestou - Kamenec, Peter
Komunikácia je rozhodujúcou zložkou každého sociálneho, administratívneho alebo technického systému. Platí to aj pre verejnú správu, ktorej efektívnosť v rozhodujúcej miere podmieňuje úroveň komunikácie. Názory občanov na obsah i podobu dialógu vo verejnej správe. Čo zaujíma občanov. Priama komunikácia je skôr zriedkavá než pravidelná, skôr náhodná ako systematická. Aká je "váha" občanovho názoru.