Komentár k novelizácii postupov účtovania pre podnikateľov účtujúcich v podvojnom účtovníctve - Moravcová, Katarína
Zmeny, ktoré novela postupov účtovania prináša. Ide najmä o zmeny v oblasti účtovania opravných položiek a rezerv, ktoré sú oproti doterajšiemu spôsobu účtovania značne odlišné. V článku autorka poukazuje na všetky zmeny, ktoré novela od 1.1.2007 prináša.