Súhrnný indikátor spotrebiteľskej dôvery (spotrebiteľský barometer I - informatívna správa z prieskumu verejnej mienky)
Indikátor spotrebiteľskej dôvery - vývoj v SR, v členských štýtoch EÚ. Spotrebiteľská atmosféra na Slovensku sa zlepšuje..(2007). Stručný prehľad výsledkov.