Čo hýbe trhom s nehnuteľnosťami? - Hölcz, Róbert
Trh nehnuteľností na Slovensku. Rast výstavy bytov, rodinných domov, obchodných centier. Dopyt po pôde z dôvodu výstavby nehnuteľností. Ponuka hypotekárnych úverov. Zahraniční investori. Podpora bývania pre mladých štátom.