Správa o plnení Národného plánu zavedenia eura v Slovenskej republike
Zhodnotenie obdobia od 1. júla 2006 do konca decembra 2006 z makroekonomického hľadiska. Plnenie maastrichtských kritérií. Stav plnenia úloh z Národného plánu zavedenia eura v SR. Prieskum na tému zavedenia eura. Najdôležitejšie úlohy na obdobie do konca júla 2007.