Zelená investíciám s vyššou pridanou hodnotou - Murínová, Jana
Zahraničné investície na Slovensku. Rast investičných projektov. Zmeny v štruktúre prichádzajúcich investícií. Vodcovstvo automobilového priemyslu. Investície v elektronickom premysle. Potreba vzdelaných pracovníkov. Pomoc pre znevýhodnené regióny.