Od slov ku konkrétnym vedomostiam - Búšik, Jozef
Recenzia na publikáciu M. Bučeka: Regionálny rozvoj - novšie teoretické koncepcie. Priority Slovenska v národnej lisabonskej stratégii - informačná spoločnosť, inovácie, veda a výskum, vzdelávanie, zamestnanosť a podnikateľské prostredie. Publikácia je výberom vedeckých a teoretických častí štyroch doktorandov NHF Ekonomickej univerzity v Bratislave. Zloženie monografie.