Fiktivní firma a její role při rozvoji ekonomických znalostí a jazykových dovedností - Žirovnická, Miroslava
Vymedzenie pojmu fiktívna firma. Založenie fiktívnej firmy. Medzinárodná spolupráca v oblasti fiktívnych firiem. Organizácia Europen a jej funkcie. Význam cudzích jazykov pre prácu fiktívnej firmy.