Charakteristika, cíle a problémy interkulturní komunikace - Niklesová, Dana
Pôvod a použitie termínu komunikácia. Klasifikácia komunikácie. Zmena pojmu "intersociálna" na "interkultúrna". Stereotypy a kultúrne štandarty.