Podnikateľský zámer a jeho význam pre podnikateľské subjekty - Zeleňáková, Jana
Definovanie účelu a cielov tvorby podnikatelského zámeru. Základná štruktúra podnikateľského zámeru a charakteristika jeho jednotlivých častí. Detailný návod na zostavenie podnikateľského zámeru v štruktúre, v akej ho požaduje hospodárska prax.