Hodnotenie konvergenčných kritérií v podmienkach SR - Chandoga, Roman
Hodnotenie Maastrichtských kritérií, ktoré sú súčasťou konvergenčného programu SR. Nominálna a reálna konvergencia. Kritériá nominálnej a reálnej konvergencie. Problém inflácie z hľadiska plnenia nominálnej konvergencie pri vstupe SR do Európskej menovej únie.