Riadenie zmeny z pohľadu intervencií manažérov, smerovaných k využitiu nástrojov vedenia ľudí na efektívne a účinné zavedenie zmeny - Holková, Andrea
Komplexný pohľad na zmenu v podniku a jej riadenie. Princípy prežívania zmeny. Krivka prežívania zmeny - dynamický model. Intervencie manažérov v jednotlivých fázach prežívania zmeny.