Synergia v podnikaní ako spôsob predchádzania podnikovým krízam - Vidová, Jaroslava
Pojem synergický efekt a jeho základné podoby. Synergické podnikanie. Vplyv ľudského potenciálu na dosiahnutie synergie. Pyramída synergického podnikania. Charakteristika klasterov.