Vzdelávanie zamestnancov - nutná podmienka úspechu - Nachtmannová, Oľga, 1963-
Spájanie výkonnosti a konkurencieschopnosti podnikov s vysokou úrovňou talentu, vedomostí a zručnosti pracovného potenciálu. Kvalitné ľudské zdroje. Náklady na vzdelávanie ľudských zdrojov ako premyslené investície do budúcnosti. Učiaca sa organizácia a knowledge management. Rôzne prístupy k vzdelávaniu. Aktívny, pozitívny prístup k vzdelávaniu. V čom spočíva efektívnosť vzdelávania.