Komparácia vybraných ukazovateľov výkonnosti krajín V4 - Havettová, Miroslava
Výmenné relácie a tempo rastu hrubého domáceho produktu. Vývoj výmenných relácií v krajinách V4 v rokoch 1996-2005. Vývoj tempa rastu HDP. Reálny hrubý domáci produkt - metodika výpočtu a tempá rastu v krajinách V4.