Brány do Európy otvorené - projekt vzdelávania pedagógov - Kušnírová, Jana, 1977-
Charakteristika a vyhodnotenie projektu Brány do Európy otvorené, organizovaného od marca 2005 Centrom pre európsku politiku, zameraného na zvyšovanie úrovne kvalifikácie vysokoškolských pedagógov v problematike európskej integrácie. Zoznam pedagógov, ktorí získali certifikát o absolvovaní tohto vzdelávacieho kurzu.