Zákazmi ku kvalite - vraj - Mančíková, Barbora
Novelizácia vysokoškolského zákona spôsobí veľké problémy takmer pre všetky súkromné školy a časť verejných škôl. Ministerstvo školstva chce totiž obmedziť počet prijímaných diaľkových študentov a umožní legálne spoplatnenie diaľkovej formy štúdia. Návrh zákona sleduje "zvýšenie kvality vzdelávania", ale zabúda aké veľké problémy táto novela prinesie.