Kritika Sterna a poctivosť argumentov - Žúdel, Branislav
Reakcia autora na článok "Ako sa stať zaslepeným ekológom" (Sternova správa, Trend 1/2007 autorov Trendu Rada Baťa a Pavla Suďu). Nepoctivé argumenty autorov Trendu, nesprávna interpretácia nastolených problémov a ich zjednodušovanie.