Zbrojárstvo - Andacký, Jozef
Z obsahu: Slovenskému zbrojárstvu chýba vízia. Výroba zbraní na Slovensku upadá. Peniaze, zákazky, ale i lobing vlády v cudzine. Najvplyvnejší slovenskí hráči biznisu so zbraňami. "Netradičné formy predaja" možno ošetriť. Európa zaostáva.