Dynamic Accumulation Model for the Second Pillar of the Slovak Pension System - Kilianová, Soňa
Prezentácia slovenskej dôchodkovej reformy a druhého piliera dôchodkového systému. Použitie dynamického akumulačného modelu na určenie optimálnej stratégie striedania fondov s odlišnou rizikovosťou na dosiahnutie vyšších ziskov. Simulácie prechodov medzi fondami pri rozličných parametroch modelu.