Integrace SAP a hlasové technologie
Využívanie moderného systému riadenia skladu v nemeckej spoločnosti Getränke Essmann. Transparentnosť a flexibilita skladovania a distribúcie. Technológia SAP LES (logistics-execution-system) ako komplexný dátový rádiový systém. Transparentnosť prostredníctvom online riadenia zásob. Riadenie procesov hlasom (pick by voice).