Kráľ mobilov vládne dnes rope - Polakovič, Ivan
Jorma Ollila - bývalý šéf fínskeho koncernu Nokia ako uznávaný európsky manažér. Vznik koncernu Nokia v roku 1967 spojením papierenskej výroby, gumárenskej výroby a výroby drôtu. Heslo J. Ollilu - "Cesta rastu vedie cez chyby a omyly". Rýchly rozvoj telekomunikačnej firmy. Šieste miesto vo svetovom rebríčku značiek. Od 1.6.2006 nový šéf koncernu s novými víziami. J. Ollila - predseda predstavenstva ropného gigantu Shell.