Češi a reklama 2007 výzkum postojů české veřejnosti k reklamě - Vysekalová, Jitka
Výsledky výskumu merané na vzorke osôb nad 15 rokov. Hodnotenie intenzity reklamy v jednotlivých médiách. Požiadavky na reklamu - akú reklamu česká verejnosť preferuje. Aká by reklama mala byť. Postoje k reklame. Hodnotenie reklamy ako spoločenského javu. Niektoré sociodemografické rozdiely. Dôležitým fenoménom je spoločenská zodpovednosť reklamy a dôraz na pravdivosť a dôveryhodnosť informácií komunikovaných v reklamných kampaniach.