Denné správy a novinové články z pohľadu autorského práva na Slovensku - Adamová, Zdenka
Negatívne vymedzenie predmetu autorského práva. Denné správy z pohľadu autorského práva. Písomná forma ako podstatná náležitosť licenčnej zmluvy a použitie novinových článkov. Spravodajská licencia. Zákon č. 618/2003 Z. z. o autorskom práve.