Využívanie IT ako prostriedku pre e-vzdelávanie - Ščesný, Radovan
Zapojenie sa do rôznych projektov ako jedna z možností ako vykryť vstupné náklady na e-vzdelávanie.Využívanie projektov Ministerstva školstva SR na roky 2004 a 2005 na Katedre aplikovanej informatiky a výpočtovej techniky NHF EU v Bratislave. Ciele týchto projektov. Výstupy projektov.