Impact of taxes and agency costs on dividend policy - Kraus, Pavel
Objasnenie pojmu dividendová politika. Dividendová politika investičných fondov USA, ktoré investujú v oblasti nehnuteľností. Možnosti ako sa vyhnúť zdaneniu dividend pomocou dlhov a následnej konverzie dividend do kapitálových výnosov.