Problems of world finance transparency and offshore regulation - Matusevich, Alexander
Objektívne podmienky offshore podnikania a trendy v medzinárodných ekonomických vzťahoch, ktoré toto podnikanie ovplyvňuje. Príčiny, ktoré vedú k tomu, že veľké korporácie, MSP a ďaľšie ekonomické subjekty ukladajú svoje finančné príjmy v offshore centrách.