Slovensko-Ukrajinská spolupráca - Pacek, Peter
Stručný opis vzájomných vzťahov (politických alebo ekonomických) medzi Slovenskou republikou a Ukrajinou. Možné oblasti spolupráce, ktoré by mohli priblížiť sociálne podmienky na Ukrajine k sociálnym podmienkam v rámci EÚ. Národné záujmy Slovenskej republiky a Ukrajiny.