Outsourcing logistiky ako strategické partnerstvo - Lazový, Pavol
Globalizácia ako priestor pre nové možnosti vo svete podnikania a nové výzvy pre úspech v globálnom obchode. Schopnosť efektívne riadiť logistické aktivity. Outsourcing logistiky a aktivít v dodávateľskom reťazci spoločnostiam 3PL(third-party logistics) a zameranie sa na kľúčové podnikateľské aktivity. Základná charakteristika outsourcingu. Výhody a nevýhody outsourcingu logistiky. Partnerstvo v logistike. Nový prvok 4PL ako nadstavba 3PL. Trendy v outsourcingu logistiky.