Rusko - významný obchodný partner EÚ - Drieniková, Kristína, 1982-
Hlavné oblasti, rámce a mechanizmy bilaterálnej hospodárskej a obchodnej spolupráce Európskej únie s Ruskom. Spolupráca v sektore energetiky ako najvýznamnejšej otázke vzájomného dialógu. Obchodná spolupráca. Rozvoj vzťahov Ruska a EÚ.