Skrytá podstata antimonopolní politiky - Paneš, Patrik
Protimonopolná politika z pohľadu moderného ekonomického myslenia. Korene protimonopolného zákonodarstva. Teória hospodárskej súťaže. Podstata protimonopolnej politiky.