Cross-docking sa už udomácnil - Brezovský, Jozef
Využívanie cross-dockingových operácií a jeho plánovanie. Zmena filozofie z dodávateľského reťazca na odberateľský. Existencia úspor v distribúcii nízko i rýchloobrátkového tovaru. Rozhodovanie o využívaní cross-dockingu na základe úspor nákladov.