Reforma financovania zdravotnej starostlivosti na Slovensku - Pongráczová, Eva, 1971-
Aktuálny stav jednotlivých modelov zdravotníctva v krajinách Európskej únie. Výdavky na zdravotníctvo v Slovenskej republike z HDP v rokoch 1998-2008. Financovanie a problémy zdravotno-politického charakteru. Všeobecné zásady uplatňovania ekonomických hľadísk v poskytovaní zdravotníckych služieb. Systém všeobecného zdravotného poistenia. Štruktúra zdrojov financovania zdravotníctva v SR a v krajinách EÚ. Doplnkové zdroje financovania z prostriedkov EÚ. Výdavky zdravotných poisťovní v roku 2005. Ako ľudia vnímajú reformy. Predpokladaná štruktúra zdrojov zdravotníctva v roku 2006 v SR.