Konkurence a hospodářská politika: o hledání dokonalosti - Šťastný, Dan
Spojitosť medzi štandartným teoretickým chápaním konkurencie a hospodárskou politikou v tejto oblasti. Zmysluplnosť argumentácie vedúcej od nedokonalosti konkurencie (ako trhového zlyhania) až po nutnosť súťažnej politiky. Zmysluplnosť konceptu dokonalej konkurencie. Nedokonalosť konkurencie a neefektívnosť.