Recent Publication Productivity of Czech Economists - Münich, Daniel
Rebríčky českých ekonómov a inštitúcií za roky 1998-2005 hodnotiace publikačnú činnosť v časopisoch, ktoré indexujú impact factor. Autorovým cieľom je zmerať konkurencieschopnosť českých ekonómov v medzinárodnom prostredí.