K objektivnosti tržní hodnoty - Mařík, Miloš
Upresnenie a objasnenie kontroverzií ohľadom pojmu trhovej hodnoty a rozdielov v chápaní jej objektivity podľa ekonomickej teórie a teórie a praxe oceňovania.