Aplikace výnosových metod oceňování podniku při ocenění koncernu - Buus, Tomáš
Komplexný pohľad na problematiku oceňovania koncernu, najmä z hľadiska použitej metodológie. Rozbor aplikácie výnosových metód oceňovania podniku na koncern. Špecifické problémy oceňovania nadnárodných koncernov.