Zákonné rezervy - tvorba a zúčtovanie - Mráziková, Jana
Tvorba a zúčtovanie rezerv v rámci podnikateľskej činnosti verejnej správy. Zásady pre tvorbu a použitie rezerv. Rezervy. Predpokladané riziká a straty. Tvorba rezerv ako daňový výdavok. Príklady. Modelový príklad a spôsob účtovania.