Finančný sektor SR ako súčasť jednotného finančného trhu EÚ - Fabová, Ľudmila
Integrácia finančných trhov EÚ. Jednotný finančný trh EÚ a zavedenie systému jedného povolenia, tzv. europasu. Finančné inštitúcie pôsobiace na princípe jedného povolenia. Finančný sektor Slovenskej republiky. Vývoj počtu finančných inštitúcií v SR po vstupe do EÚ. Bankový sektor Slovenskej republiky. Vývoj konkurencie v bankovom sektore Slovenskej republiky. Vývoj koncentrácie v bankovom sektore SR.