Analytické problémy při ohodnocování firem ve specifických situacích - Veselá, Jitka
Úvod do problematiky ohodnocovania akcií z pozícií fundamentálnej analýzy. Analytické problémy a ich riešenie v prípade oceňovania mladých, začínajúcich firiem a firiem so stratou alebo nízkym ziskom. Príklady.