Forfaiting a tendencie jeho vývoja v novom podnikateľskom prostredí - Puchá, Nikoleta
Vymedzenie pojmu forfaiting. Legislatívne prostredie pre elektronický forfaiting. Návrh elektronického forfaitingu. Dodávateľsko-odberateľský vzťah. Dodávateľsko-forfaitingový vzťah.