Úverové zmluvy podľa nemeckého práva - Chovancová, Katarína
Úver v nemeckom práve a základné pramene nemeckého bankového práva. Mechanizmus poskytnutia bankového úveru. Úverová zmluva. Povinnosti banky pri poskytovaní úverov. Komerčné úvery.